Dupa un timp inveti

Dupa un timp inveti subtila diferenta dintre a strange in mana ta o alta mana si a incatusa un suflet pe care-l consideri pereche. Inveti ca dragostea nu inseamna sa te lasi cu toata greutatea pe celalalt si mai inveti ca persoana care iti tine companie cativa ani de zile nu e cu certitudine jumatatea ta.
Incepi sa inveti ca saruturile nu sunt niste contracte scrise si ca prezentul nu e o promisiune. Si incepi sa-ti accepti infrangerile cu fruntea sus si cu privirea inainte, cu demnitatea unui adult, nu cu scancet de copil.
Inveti sa-ti construiesti cararile azi, pentru ca pamantul de sub picioare e destul de nesigur cand vine vorba de planuri, iar viitorul are tendinta sa se prabuseasca de fiecare data in mijlocul oceanului si nu ai tu norocul sa nu fie rechini prin zona, nu?
Dupa un timp inveti ca o raza de soare in exces iti poate cauza arsuri, inveti ca atunci cand vezi luminita de la capatul tunelului, mai construiesti niste tunel.
Inveti ca poti sa induri, ca esti puternic, ca meriti anumite lucruri. Si inveti, inveti, cu fiecare ramas bun, tu inveti.

Advertisements
Comments
6 Responses to “Dupa un timp inveti”
 1. merylyss says:

  ce transcriere super trista si groaznic de realista…

 2. NextBuLady says:

  moamă, chestia asta mi se pare genială: “Incepi sa inveti ca saruturile nu sunt niste contracte scrise si ca prezentul nu e o promisiune. ”

  super drăguţ postul.

 3. Felicitări! Blogul tău a fost nominalizat pentru ” A Bouquet Of Three Awards”, premiu simbolic pentru activitatea în blogosferă. Pentru detalii intră aici: http://loredanatache.wordpress.com/
  Cu mare drag ,
  Lore

Hai, uimeste-ne.

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: