E o alta zi

O alta zi in fata pc-ului, scriind franturi de fraze unor oameni pe care nu i-am cunoscut niciodata cu adevarat. Un alt drum lung pana pe plaja, acelasi bãț aruncat in nisip si aceeasi doi caini care alearga plictisiti dupa el. Aceleasi persoane dezinteresate care ma intreaba ce fac, din pura politete. Aceeasi cana de cafea, pe jumatate goala si aceeasi tigara in mana stanga, fumegand, fara sa-mi mai aduc aminte de ea. Aceleasi numere de telefon care-mi verifica doar existenta si aceleasi offline-uri seci si telegrafice, fortate, nefiresc de asemanatoare intre ele.

Aceeasi cina mancata in scarba, de unul singur. Aceleasi emisiuni plictisitoare la tv, aceleasi articole miercurea si joia, aceeasi liniste in weekend. Pot spune cu exactitate cat e ceasul in functie de cine ma suna sau ce mailuri primesc.

Acelasi pat gol, aceeasi noapte agitata, aceleasi scene horror care ma fac sa ies in mijlocul strazii la 4 dimineata, doar pentru a trage o gura de aer curat si linistit. Sting lumina si cant pe intuneric la chitara. Pentru mine.

Ochii mei neobositi sunt ocupati sa viseze din nou.

Advertisements

Comments are closed.

%d bloggers like this: