Mi-e frica, pe cuvant

Ok, numaratoarea inversa a inceput, din momentul asta mai sunt 24 de ore pana ma duc la salonul de tatuaj. Stiu, pare un lucru banal, iar eu sunt ditamai barbatul, nu ar trebui sa-mi fie frica. Am ramas cu sechele dupa o rahie (anestezie totala in sira spinarii). Nici nu stiu la ce sa ma astept, adica na…am tot urmarit Miami Ink, LA Ink, dar am eu o presimtire ca o sa fie altfel cand ma inteapa pe mine 🙂

Hai, va arat ce imi fac, dar nu va spun ce reprezinta pentru mine, doar va arat si atat.

Aseara am avut niste atacuri de panica foarte brutale, iubire. Mi-am pierdut de cateva ori cunostinta din cauza lipsei aerului. M-am plimbat mult, speram ca afara aerul sa fie mai usor de respirat. Ma simt atat de obosit, dar ma intaresc cuvintele tale din noiembrie: “asa lupti tu pentru mine?”. Daca adorm si ma suni? Daca nu aud? Mai e atat de putin timp si stiu ca nu o sa se intample nimic… Nu vreau sa mor, vreau doar sa incetez sa exist. 

Lipsa aerului am asemanat-o cu lupta pe care o duc azi. Daca am pus un termen mai scurt de data asta, nu inseamna ca nu aveai timp sa realizezi cat de mult te iubesc si cat de mult aveam nevoie de tine. Inca am nevoie de tine, in fiecare secunda. In fiecare seara iti spun noapte buna, in fiecare dimineata iti spun buna dimineata. Nici n-ai idee cat de mult ar fi insemnat pentru mine un raspuns…

 

Nu v-am mai cantat demult, nu?

Advertisements
Comments
7 Responses to “Mi-e frica, pe cuvant”
 1. dias141 says:

  Am glumi cu ”curaj gaina ca tai”, vorba noastra ardeleneasca… Normal sa-ti fie rica daca asa reactionezi la ace ! O sa te simti insa mai bine dupa. Dupa ce ai vazut ca ti-ai infruntat teama.
  Multe chestii in viata le facem numai ca sa ne demonstram ca ne putem invinge temerile. Avem nevoie de asta…

 2. Lady says:

  Multa bafta si sper ca nu te va durea prea tare! Nu e nevoie sa iti zic ca totul trebuie sa se desfasoare intr-un mediu steril, nu?;)
  GOOD LUCK!

 3. pinguu says:

  eh..nu doareeee!:D
  si eu mi-am facut..
  abia am simtit ceva:D:)

 4. ioniboni says:

  Cand o sa vii de la salon,vei si uita durerea ,vei fi doar mandru de tatuajul tau:)Oricum iti tin pumnii:P

 5. deea says:

  nu-ti mai face tatuaj!!!

 6. nexia says:

  Tudor , tu canti la chitara ? Daca ascult melodia asta cantata de Jason Mraz solo si pe tine ( daca tu esti cel ce o canti ) zici ca sunteti acelasi om . Felicitari !

Hai, uimeste-ne.

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: